BG EN RU logo

Номер:


Условия за ползване на Микроинвест USB ключ

Този USB ключ е носител на регистрацията на програми на Microinvest. USB ключът служи само за лицензиране на софтуерни продукти, които са закупени и инсталирани на Вашия компютър и не представлява памет. За да бъдат лицензирани продуктите на работното място е достатъчно да поставите този хардуерен лиценз в USB порта на компютъра с инсталирана програма. Ако бъде премахнат ключа, програмите преминават в демонстрационен режим.

Чрез този ключ се елиминира необходимостта от прехвърляне на лицензи при преинсталация, форматиране на твърд диск, смяна на опрерационната система или цялостна подмяна на компютъра. Не е необходимо никакво допълнително действие, защото ключът остава активен и продуктите остават регистрирани след повторното поставяне на USB ключа.

За продуктите от серията Pro е необходимо да се въведат еднократно лицензионните номера от регистрационната карта в меню Помощ/Лицензиране.

При загуба на физическия USB се губи и самия лиценз на продуктите. В този случай те се заплащат отново по ценовата листа на Microinvest.